Àmbit de la notícia
Cultural

Cinema i teatre infantil per conmemorar el Dia Universal de la Infància

  • Protagonistes de la darrera edició de la mostra 'El Meu Primer'

Del 17 al 25 de novembre, en el marc del Dia Universal de la Infància (20 de novembre), diferents cinemes i sales teatrals de Catalunya acullen la cinquena edició de El Meu Primer Festival i la vuitena edició de El més petit de tots, mostres internacionals on els més petits són els protagonistes dels espectacles.

17 curts s’han seleccionat entre un total de dues-centes propostes presentades a El meu primer Festival. Els més petits seran els protagonistes i també els encarregats de votar les millors peces. El guanyador serà reconegut amb 1.800€. Els films es projectaran als cinemes Verdi i Girona, a la Filmoteca de Catalunya i al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’objectiu d’aquesta mostra és oferir una programació audiovisual de qualitat artística o pedagògica adreçada a un públic familiar.

Diferents teatres de Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot i Benicàssim acolliran El més petit de tots, una mostra que va néixer a Sabadell l’any 2005 i que, aquest any, mostrarà una dotzena d’espectacles de teatre, cinema i música infantil procedent de quatre nacionalitats diferents.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari