Àmbit de la notícia
Jurídic

Per Sant Jordi regala un llibre solidari

Autor/a
Mireya Ponce Sastre
  • Grup de periodistes
  • Portada del llibre Relats Solidaris 2013

Des de ja fa nou anys, un grup d’uns 40 periodistes esportius es reuneixen cada any per  fer un llibre que, sota el títol “Relats Solidaris”,  uneix esport i societat. Des de 2005 són moltes les cares conegudes relacionades amb el món de l’esport que han donat veu i difusió a aquest projecte solidari.

La novena edició del projecte Relats Solidaris està impulsada, entre d’altres, per la Secretaria General de l’Esport, com a organisme del qual depenen les entitats esportives.

Es tracta d’un llibre on un grup de periodistes escriuen històries de temàtica esportiva per recaptar fons per a entitats preferentment relacionades amb els infants i joves.

La Secretari General de l’Esport defensa que, des de l’esport i les seves entitats, es pot ajudar i motivar la societat en general a superar reptes i malalties. L’esport, té doncs, una responsabilitat social molt gran i ha de ser una eina solidària.

Enguany és el futbolista Eric Abidal qui apadrina i posa cara al Llibre solidari del 2013. Els diners que s’aconsegueixin amb la venda del llibre “Relats Solidaris” i les aportacions dels diferents col·laboradors, es destinaran a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Els responsables del llibre han presentat, com a novetat, la possibilitat d’apadrinar un relat a la seva Web, així com conèixer els relats anteriors.

 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari