Introducció a la Mediació Intercultural

 Font:
Divendres, 11/05/2012 fins Dissabte, 09/06/2012

L'Associació Sociocultural La Formiga organitza una nova edició del curs "Aproximació a la mediació en contextos interculturals", pensat per tots aquells que vulguin introduir-se en el món de la mediació intercultural i adquirir-ne competències. De l'11 de maig al 9 de juny.

El curs "Aproximació a la Mediació en contextos interculturals" començarà el divendres 11 de maig, fins el dissabte 9 de juny, amb un total de 40 hores d'aprenentatge teòric i pràctic.

L'objectiu del curs és introduir als alumnes en els conceptes, mètodes i tècniques pròpies de la mediació intercultural i proporcionar-los eines per tal d'assolir les competències que els capacitin per a l'abordatge de la mediació i la negociació en situacions d'interculturalitat.

Els diferents tipus de mediació, la figura del mediador, les habilitats i tècniques que es posen en pràctica en el procés de negociació, les fases d'aquest procés, la qüestió dels estereotips culturals i com afecten en aquest procés comunicatiu són qüestions que s'abordaran al llarg del curs, que plantejarà treballs en equip per a la resolució de casos pràctics que permetin aplicar els conceptes estudiats.

Consulteu el PROGRAMA detallat.

Horaris: Divendres de 17:00 a 21:00 i els dissabtes de 10:00 a 14:00

Preu: 240 euros, amb un 5% de descompte si tens el Carnet Jove. Límit incripcions: 4 de maig.

Per inscriure-us, ompliu la butlleta d'inscripció i envieu-la a info@laformiga.org.

Per a més info també ens podeu trucar al 934 438 207 o visitar el web de La Formifa, www.laformiga.org

PROFESSORAT

Elisabet Uribe

Llicenciada en Història per la UB, formadora de formadors en interculturalitat i màster en Estudis Interdisciplinars de la Dona (UB). Experta en formació en comunicació intercultural i en formació de professionals de diversos organismes públics i de mediadors interculturals.

Mohammed Essahli

Mediador intercultural amb més de 10 anys d'experiència en el servei de l'Ajuntament de Barcelona i membre supervisor de casos comunitaris i veïnals a la Diputació de Barcelona. Responsable en mediació comunitaria i veïnal en Canovelles, formador sobre cultura marroquí a diversos professionals (mossos d'esquadra, treballadors de Serveis socials...), i asessor en escoles i diversos professionals de Serveis Socials sobre relacions i casos amb famílies magrebines.

Gull Syed

Mediador en el Servei de mediació intercultural de l'Ajuntament de Barcelona. Formador en cursos de capacitació de mediadors. Intervenció mediadora en processos interpersonals i comunitaris i assessor a equips de serveis socials, tècnics de OACs i altres àrees d'administració pública.

Data: 

Divendres 11 Maig

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laformiga.org