FETS llança un joc online per aprendre què hi ha al darrere dels nostres diners

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

FETS llança un joc online per aprendre què hi ha al darrere dels nostres diners

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El preu dels diners” és una nova eina d’educació per al desenvolupament, elaborada per FETS (Finançament Ètic i Solidari) que, de manera lúdica, ens ajuda a reflexionar sobre el sistema econòmic i les transaccions financeres internacionals.

Es tracta d’un portal web, www.elpreudelsdiners.cat, que permet passar una estona ben entretinguda i alhora ens ajuda a pensar una manera més justa d'invertir els diners.

El portal conté sis apartats, cadascun dels quals inclou un joc interactiu o una eina per a la reflexió:

  • Memory: tot buscant les parelles que hi ha amagades a les fitxes, permet descobrir què hi ha al darrere d’alguns productes que formen part de la nostra vida quotidiana.
  • Inversions: joc en què has de buscar els millors llocs on invertir. Podràs guanyar una pasta gansa... i descobrir quin preu tenen els teus diners.
  • Test ètic: descobreix quin és el teu grau de coneixement sobre diferents aspectes relacionats amb el consum responsable a través d’un qüestionari.
  • Tires còmiques: les il·lustracions de grans vinyetistes, com El Roto, ens ajuden a reflexionar sobre aspectes relacionats amb el nostre sistema econòmic.
  • Recursos: calaix de sastre amb enllaços a altres webs d’entitats o projectes interessants.
  • Sistema financer: aquest apartat no funciona actualment.

Afegeix un comentari nou