Àmbit de la notícia
Social

La pel·lícula “Rastres de sàndal” aborda la fusió cultural

Autor/a
Irene Martínez / FCVS
  • La productora de la pel·lícula ja ha venut els drets d’emissió en català a TV3
  • Nandita Das

El pròxim 28 de novembre tindrà lloc l’estrena de “Rastres de sàndal”, una pel·lícula basada en la novel·la escrita per Asha Miró i Anna Soler-Pont que aprofundeix en la fusió de cultures índia i catalana.

El llargmetratge, dirigit per Maria Ripoll, tracta d’una actriu índia (Nandita Das) que emprèn un viatge a Barcelona per conèixer la seva germana petita (Aina Clotet), de qui va ser separada a la força després de la mort de la seva mare.

La trama aborda temes com l’educació, les adopcions i la recerca de la identitat. Una de les peculiaritats del film és que la direcció de tots els departaments està a càrrec de dones, des de la directora, a l’ajudant de direcció, passant per la directora de fotografia o de càsting.

Amb un pressupost d’1,8 milions d’euros finançats per inversors privats, la pel·lícula ha rebut el Premi del Públic del Festival de Cinemes del Món de Montreal 2014, i es podrà veure a finals de novembre a diferents sales de cinema catalanes.

La productora de la pel·lícula ja ha venut els drets d’emissió en català a TV3 i en castellà a TVE, i ha tancat un tracte amb Imagina International Sales per a la venda dels drets de distribució a tot el món. La directora ha avançat que voldria fer una continuació de la pel·lícula amb “Darrere de l’eucaliptus”, també basada en la novel·la “Rastres de sàndal”  (Ver vídeo).

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari