Xerrada: 'Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos'

 Font:
Dimarts, 23/10/2012

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza, juntament amb la xarxa Alumni de la Universitat de Barcelona, aquesta xerrada, que tindrà lloc el proper 23 d'octubre i és gratuïta.

La xerrada, que anirà a càrrec de la sociòloga Claudia Vallvé, consultora de la Xarxa Consultors i membre del Col·legi, donarà consells pràctics sobre com abordar un estudi de mercat i com gestionar la informació obtinguda perquè sigui útil per a l’empresa.

La importància de l'estudi de mercat
Emprendre un projecte empresarial requereix un coneixement previ del producte o servei que es vol oferir, de l’entorn i el sector en què es desenvoluparà, i d’altres factors que ajuden a identificar possibles riscos abans d’iniciar l’activitat.

Els estudis de mercat faciliten aquesta informació i permeten prendre decisions a curt i a llarg termini, però els recursos de què disposen les persones emprenedores abans d’iniciar els projectes són limitats i sovint dificulten la contractació de les empreses que duen a terme aquests anàlisis.

La xerrada es durà a terme a la seu d'Alumni UB, el proper 23 d'octubre, a les 19 hores. L'entrada lliure és lliure però l'aforament és limitat. Les places es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.

Data: 

Dimarts 23 oct

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
colpis@colpis.cat