Jornada sobre tecnologia i educació pels 20 anys del TEB

Cartell de la jornada sobre tecnologia i educació pels 20 anys del TEB
Dissabte, 27/10/2012

L'Associació per a Joves TEB continua amb els actes de celebració dels seus 20 anys i ho fa amb una jornada de portes obertes sobre noves tecnologies i educació. La jornada tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre al Casal de Barri Folch i Torres (carrer Reina Amàlia, 31) de Barcelona.

A les 11.30h del matí tindrà lloc la benvinguda a l'acte a càrrec dels membres fundadors i actuals coordinadors de l'entitat que analitzaran l'evolució de l'associació en aquests 20 anys de vida. A partir de les 12.30h el professor titular de l'Àrea de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat Jaume I de Castelló i membre fundador del Centre d'Educació i Noves Tecnologies, Jordi Adell, oferirà la xerrada "La revolució educativa de les noves tecnologies".

Després d'una pausa per dinar, les activitats es reprendran a les 16.30h amb diversos tallers simultanis oberts a la ciutadania: "Teixeix el web!" (a càrrec de Mozilla.cat), "Robòtica educativa", "Mediateca del Raval" i "Videomaton: regala'ns la teva experiència!". La inauguració dels tallers anirà a càrrec de la Presidenta de la Fundació Mozilla, Mitchell Baker.

La jornada es tancarà a les 19.00 hores amb un concert dels joves del projecte maquetes i break dance de l'entitat. A més, durant tot el dia es projectaran fotografies i vídeos que repassen la història del TEB.

Totes les activitats són obertes i gratuïtes.

Data: 

Dissabte 27 oct

Hora: 

11:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ravalnet.org