En el Dia Internacional de la Infància... col·labora!

Autor/a: 
Alternativa3

En el Dia Internacional de la Infància... col·labora!

Autor/a: 
Alternativa3

Resum: 

Compra una baldufa i col·labora amb l'Educació dels nens i nenes de l'Índia!

PALAM RURAL CENTRE és una organització que ofereix treball a artesans de la regió Tamil Nadu, al sud-est de l'Índia, posant-los en contacte amb els països desenvolupats. I és que, de fet, la paraula Palam significa "pont" en llengua Tamil. Els treballs realitzats per aquests grups han estat lligats als elaborats en pell i afins. Malgrat ser considerat un dels pitjors treballs a la societat hindú, per a ells ha suposat un gran alliberament del seu estat de pobresa absoluta.

Al principi només treballaven al mercat local però a l'actualitat venen a la xarxa europea de Comerç Just, i gràcies a això es beneficien de sous dues vegades més alts que els habituals a la zona, de condicions laborals més dignes i de nous habitatges construïts de forma comunitària. Després de més de 18 anys produint per a les xarxes de Comerç Just, han aconseguit aixecar un centre mèdic i escoles, una cosa impensable per a aquesta casta en uns altres temps. Això ha permès a alguns fills i filles dels membres realitzar estudis de grau mitjà. Des del 2011 van iniciar un nou projecte per construir una altra escola més gran, ja que la que tenien fins al moment se'ls havia quedat petita.

Des d'Alternativa3 volem col·laborar amb aquest projecte, recaptant fons per a material escolar. Per això, per la compra de cada Baldufa, farem un donatiu de 1€ al projecte. Anima't i col·labora!

Afegeix un comentari nou