Xerrada: Buscant sortides a la crisi. Els debats i les propostes dels "Economistes alternatius europeus"

L'economista Miren Etxezarreta. Foto: Marc Planas (Wikimedia Commons)
Dimarts, 12/02/2013

La catedràtica de la UAB Miren Etxezarreta donarà a conèixer la tasca de l’EuroMemo Group, un grup d’economistes de diferents països que treballen per plantejar alternatives econòmiques dins la Unió Europea, i presentarà un document sobre l’enduriment de la crisi a Europa que el grup va aprovar fa pocs mesos.

L’EuroMemo Group (European Economists for an Alternative Economic Policy in Europe), es reuneix des de fa anys i ha anat publicant anualment un seguit de memoràndums sobre alternatives econòmiques dins la Unió Europea. Fa pocs mesos van aprovar el document The deepening crisis in the European Union: The need for a fundamental change, que podeu consultar aquí.

La catedràtica emèrita d’Economia de la UAB Miren Etxezarreta ha participat en aquestes reunions i debats des d’un bon començament, en representació dels corrents d’economia crítica de l’Estat espanyol.

En el marc del cicle obert de xerrades i debats sobre la crisi econòmica, diagnòstic, perspectives i alternatives que organitza el Centre de Treball i Documentació (CTD), Etxezarreta donarà a conèixer a un públic més ampli aquesta experiència de cooperació internacional, a la vegada que presentarà i criticarà les tesis bàsiques del document presentat fa pocs mesos.

L’acte està organitzat pel CTD. El presentarà i moderarà Alfons Barceló, membre del CTD.

Data: 

Dimarts 12 febr

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
mail@cetede.org