Recursos per a la promoció de la sexualitat en persones amb discapacitat intel·lectual lleu

 Font:
Font:

Recursos per a la promoció de la sexualitat en persones amb discapacitat intel·lectual lleu

Resum: 

La biblioteca de SIDA STUDI ha elaborat un monogràfic amb recursos que tracten de salut sexual i els riscos relacionats (VIH, altres ITS i embarassos no planificats) entre persones amb discapacitat intel·lectual lleu.

Aquesta selecció de recursos pretén donar eines per incorporar en les activitats educatives missatges que promoguin una millor salut sexual de les persones amb discapacitat intel·lectual lleu i la seva capacitació davant possibles situacions de risc davant el VIH/sida.

Aquest material, que forma part del projecte de promoció de la salut sexual i capacitació davant els riscos relacionats (VIH, altres ITS i embarassos no planificats), que SIDA STUDI realitza i que compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", ha permès posar aquest material disponible de forma gratuïta a través de la xarxa. Tots els recursos accessibles a través la xarxa estan enllaçats i els que no ho estan, es poden sol·licitar en préstec a la biblioteca.

El recull és una selecció de recursos dirigit als/les professionals (educadors/es, monitors/es, etc.) que treballen en centres ocupacionals o altres espais, que cerquen materials assequibles per treballar la sexualitat entre persones amb discapacitat intel·lectual lleu

Etiquetes: 

Comentaris

Es tremendamente importante educar bien sexualmente a este colectivo puesto que como a todos les gusta disfrutar de su sexualidad y es sano que lo hagan, pero hay que ser conscientes que en muchos cosas no son conscientes de los problemas que puede acarrear. Así que como en todo la educación es un pilar básico.

Saludos desde masajeseroticosgirona.com

Afegeix un comentari nou