Últims dies per inscriure's als Premis Blocs Catalunya 2013!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Últims dies per inscriure's als Premis Blocs Catalunya 2013!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'associació STIC ha ampliat el termini d'inscripció dels Premis Blocs Catalunya fins el 14 de juliol. El repte és aconseguir 1000 blocs apuntats. Poden apuntar-se els blocs escrits, totalment o parcialment, en català.

STIC, l'Associació de la Societat de la Tecnologia i el Coneixement de Catalunya, organitza anualment, i des del 2008, els Premis Blocs de Catalunya. Aquests premis són considerats com els Òscars del món 2.0 català. Any rere any s'hi presenten molts blocaires que opten a guanyar algun dels varis reconeixements:

  • Premi al millor bloc Corporatiu
  • Premi al millor bloc Personal
  • Premi al millor bloc Professional
  • Premi del Jurat al millor bloc de tots els inscrits
  • Premi STIC a les millors accions a les xarxes socials 2012

En els últims dies, STIC ha decidit ampliar el termini d'inscripció per els Premis Blogs 2013. La nova data límit, serà el 14 de juliol. Aquesta decisió ha sigut adoptada per la voluntat d'arribar al repte de 1000 blocs inscrits al certamen. El passat 11 de juny STIC anunciava per Twitter que ja tenien 750 blocs apuntats, però que volien aconseguir arribar a la xifra de 1000 blocs.

Per apuntar-se als Premis Blocs Catalunya 2013, poden apuntar-s'hi els blocaires que tinguin un bloc escrit totalment o parcialment en català. Un cop apuntats, un jurat decidirà quin són els blocs premiats. Les entitats sense ànim de lucre, es poden apuntar sota la categoria de blocs corporatius.

Font d'informació: STIC

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou