Àmbit de la notícia
Comunitari

Vols col·laborar en un projecte artístic amb persones privades de llibertat?

Entitat redactora
Associació per a Joves Teb - Comunitari
  • L'expressió artística com a part del procés de reinserció
  • Taller de serigrafia Printing Freedom, en el marc del projecte David
    Taller de serigrafia Printing Freedom, en el marc del projecte David

El projecte David, que es duu a terme a Sant Boi de Llobregat, vol crear parelles artístiques amb persones que es troben en aquesta situació amb l'objectiu d'organitzar una exposició que doni peu a la reflexió.

La Fundació Marianao llença aquesta proposta amb motiu del XXVè aniversari del projecte David, i l'exposició es farà al mes de novembre a Can Castells Centre d'Art.

Amb aquesta crida de voluntariat puntual s'intenta que obres que han estat creades a la presó, com ara dibuixos o cartes, inspirin els voluntaris i voluntàries a crear-ne d'altres que provoquin la "interrogació personal" de les persones que visitin l'exposició.

Per poder participar a la proposta només cal estar en disposició de crear un quadre o una escultura a partir de l’experiència vital d’una altra persona, així com tenir empatia i habilitats comunicatives. Hi ha la possibilitat de tenir trobades amb la persona que es troba presa de llibertat.

Si estàs interessat o interessada a participar-hi pots contactar amb la fundació i el projecte a través de l'adreça de correu electrònic voluntariat@marianao.net.

Comparteix i difon

Comentaris

CFA Salvador Dalí

(Usuari no registrat)

Benvolguts,

Som mestres del Centre de Formació  d'Adults del Centre Penitenciari de Quatre Camins. Des de fa dos anys estem desenvolupant un projecte interdisciplinar que relaciona les habilitats personals i l'art. El nostre objectiu és vincular els nostres alumnes a activitats formatives mitjançant la creació artística.

Llegint la vostra presentació creiem que compartim punts en comú amb el vostre projecte i ens adrecem a vosaltres per conèixe´l amb més profunditat i segurament aprendre moltes coses.

Restem a l'espera de la vostra resposta i rebeu una cordial salutació.

Helena i Paquita

 

 

F Pere Tarrés

(Usuari registrat)

Comentari en resposta al comentari: Concertar entrevista

Benvolgudes,

 

Des de xarxanet.org només fem difusió, podeu adreçar-vos a l'entitat directament contactant a través del correu voluntariat@marianao.net.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un nou comentari