L’ocupabilitat i el desenvolupament competencial: el projecte professional des de l’òptica de les competències

Interrogants
Dimarts, 22/10/2013 fins Dimarts, 26/11/2013

Aquesta formació, organitzada pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), té la intenció de facilitar la tasca de concreció del "què" volen assolir a nivell professional els educadors i educadores socials i de "com" fer-ho per avançar.

El curs pretén aportar als participants elements de reflexió i anàlisi al voltant del propi objectiu professional, així com oferir possibles estratègies i recursos per millorar la pròpia projecció professional i el procés de recerca de feina.

Sovint, quan els professionals de l'educació social es fan preguntes referents a què volen i com ho estan fent per a aconseguir-ho, s'adonen que els manquen eines o recursos que els ajudin a obtenir una resposta clara i satisfactòria amb les pròpies necessitats. Aquesta formació té la intenció de facilitar la tasca de concreció del "què" volen assolir a nivell professional i de "com" fer-ho per avançar.

Dates: Dimarts 22 i 29 d’octubre i 5,12,19,26 de novembre de 16h a 18h.

Durada: 12 hores

Preus: Col·legiats, Amics del CEESC i membres d'ACELLEC: 30€ No col·legiats: 40€ Aturats o pensionistes no col·legiats: 35€

Data: 

Dimarts 22 oct

Hora: 

16:52

Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat