VIH: Avançant cap a zero, lluita contra la SIDA a la UAB

Cartell campanya contra VIH del Programa de Salut de la FAS (Font: FAS)
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Dimarts, 03/12/2013

Els voluntaris i voluntàries de Salut de la FAS orgnanitzen demà dimarts 3 de desembre a la UAB activitats i estands informatius per combatre el VIH. També t'hi podràs fer la prova de la SIDA de manera anònima i gratuïta.

L'equip de voluntaris i voluntàries del Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) organitzen per demà dimarts 3 de desembre un conjunt d'activitats i estands informatius sobre la prevenció del VIH i les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS), en motiu del Dia Internacional contra el VIH, que se celebra el primer de desembre de cada any.

Aquest 2013, l'equip de Salut de la FAS, ha escollit l'eslògan "VIH: avançant cap a zero". Entre les activitats que es podran realitzar al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Bellaterra, hi ha la gimcana pròpia de Salut "Què FAS de festa?", on les proves simulen el que pot passar durant una nit de festa. Col·locaran també a la Plaça Cívica els xiringus i els estands des d'on oferiran preservatius i informació i assessorament sobre sexualitat, ITS i VIH per a tothom que ho vulgui, mantenint el caràcter del Programa de Salut de la FAS, que parteix d'un tracte proper i "de tu a tu" amb l'estudiantat universitari. S'hi podrà aconseguir també i gratuïtament un moneder porta preservatius, només caldrà prèviament jugar a un petit Trivial sobre sexualitat per aconseguir-lo.

Finalment, donen l'oportunitat a tothom que ho vulgui, de manera anònima i totalment gratuïta, de fer-se la prova del VIH. Per facilitar l'organització, els interessats/ades podeu trucar al número 93 581 34 5. No obstant això, la prova es farà a tothom, encara que no hagin concertat hora prèviament, a les oficines del PUNE de la UAB, a la Plaça Cívica.

Tot el conjunt d'activitats i estands seran a la Plaça Cívica de la UAB demà dimarts dia 3 de desembre des de les 12.00 a les 16.00 hores.

Data: 

Dimarts 03 des

Hora: 

12:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas@uab.cat