Posicionament de llocs web (SEO, SEM, SMO)

 Font:
Barcelona
Diumenge, 26/01/2014 fins Dimecres, 26/02/2014

Vols conèixer les diferents estratègies que podem posar en marxa per millorar el posicionament i la reputació d'una marca? Aquest és el curs online que necessites!

Mira els objectius i continguts i apunta't a la Fitxa d'Inscripció http://aula.iwith.org/file.php/1/inscripcion/inscripcion.html

Data límit de matriculació: 26 de gener 2014.

El curs on line començarà el 10 de febrer 2014 i té una durada de 60h lectives. També disposem d'un ampli catàleg de cursos onlineamb tutoria que podem posar en marxa per a tu en 30 dies. Quin és el teu?

Objectius Específics Conèixer els conceptes bàsics del Posicionament a la xarxa per obtenir el major rendiment en l'assoliment dels objectius marcats per a una empresa . Aprendre a planificar una estratègia de posicionament gestionant la presència de la marca en els mitjans socials a través de la implementació de millores en el seu espai web . Aprendre a manejar les eines i tècniques necessàries per valorar la presència d'una marca a la xarxa , calcular el ROI de la inversió realitzada i la pertinència de l'estratègia de màrqueting que hem implantat . Analitzar els aspectes bàsics del posicionament web i el funcionament dels cercadors . Adquirir els coneixements i habilitats bàsiques necessàries per dur a terme posicionament web i màrqueting online a través de xarxes socials . Gestionar la imatge d'una marca dins de les xarxes socials per obtenir més reputació mitjançant l'ús les principals tècniques del màrqueting i comunicació 2.0 . Saber definir els objectius i recursos d'una campanya publicitària en línia , utilitzant eines 2.0 com Google Adsense i Adwords . Saber analitzar les diferències entre posicionament natural i patrocinat per obtenir el millor rendiment pel que fa als objectius d'una empresa .

Formació Bonificable a través de la Fundació Tripartita, per a treballadors en actiu.

Data: 

Diumenge 26 gen

Hora: 

11:08

Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@iwith.org