Quines són les claus per tal que una associació funcioni correctament?

 Font:
Barcelona
Dimarts, 28/01/2014

Com aconseguir un funcionament adequat de la nostra associació? En aquest taller gratuït es realitzarà una diagnosi de quin i com és el funcionament de la vostra entitat i quins àmbits de treball podríeu reforçar.

Com aconseguir un funcionament adequat de la nostra associació? En aquest taller es realitzarà una diagnosi de quin i com és el funcionament de la vostra entitat i quins àmbits de treball podríeu reforçar. Des de Torre Jussana s'oferirà la possibilitat de realitzar un seguiment dels processos de millora que esteu realitzant. Els objectius del taller són els següents -Reflexionar i debatre sobre els aspectes clau que ha de tenir una associació, per tal d’aconseguir un bon funcionament. -Oferir eines per a diagnosticar l’estat en que es troba l’entitat. -Oferir eines a les associacions per a millorar el seu funcionament. -Fomentar l’intercanvi d’experiències entre els i les participants del taller.

El taller està destinat a membres de la junta directiva d’una associació. És recomanable, tot i que no obligatòria, l’assistència de dues persones de l’entitat.

Docent: Aina Vera, membre de l'Equip Tècnic de Torre Jussana.

Inscripcions obertes fins el 23 de gener

Data: 

Dimarts 28 gen

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat