Barcelona acull una trobada d’experts internacionals en prevenció del VIH

Barcelona acull una trobada d’experts internacionals en prevenció del VIH

Resum: 

Barcelona acollirà des d’avui i fins al 29 de gener, la segona edició dels tallers de capacitació programats a diferents ciutats europees en el marc del projecte europeu Qualty Action

En aquesta edició, participaran 23 persones expertes de 10 països adscrits al projecte. Durant aquest dies, es presentaran els resultats de la prova pilot realitzada per augmentar l’eficàcia i millorar la qualitat en la prevenció del VIH/sida a Europa a través d’unes eines d’autoavaluació dissenyades amb aquest objectiu.

SIDA STUDI, partner espanyol del projecte Quality Action, participarà en les jornades conjuntament amb altres entitats i organismes de l’Estat espanyol: Secretaría del Plan Nacional sobre el Sida, CESIDA, FELGTB i Comitè 1r Desembre, amb la idea de consolidar les xarxes creades, compartir les experiències i lliçons apreses en la implementació en format de prova pilot de les eines desenvolupades durant la trobada de Barcelona (abril del 2014).

L’ organització d’aquestes jornades ha comptat amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Afegeix un comentari nou