Vente pa'ka

VPK, oci nocturn alternatiu a la Fundació Marianao. Font: Facebook de Marianao
Sant Boi de Llobregat
Divendres, 13/02/2015 fins Dissabte, 21/03/2015

Del 13 de febrer al 21 de març, torna Vete pa'ka (VPK), el projecte d'oci nocturn alternatiu juvenil de la Fundació Marianao, de Sant Boi.

Durant els sis caps de setmana que dura la nova edició de VPK els i les joves podran gaudir d'un programa d'activitats culturals i esportives gratuïtes en horari nocturn i s'obriran les instal·lacions de la Fundació Marianao i altres equipaments públics de la ciutat, com escoles, instituts o poliesportius.

Els divendres les activitats es realitzaran de 22.00 hores a les 3.00 de la matinada i els dissabtes de 18.30 a 20.30 hores i de 22.00 a 1.00.

L'oferta d'activitats culturals compta amb més de 70 tallers i al llarg de les sis setmanes es desenvoluparan les lligues de futbol i bàsquet.

El 28 de febrer hi haurà programació especial amb els primers V Games de la ciutat de Sant Boi, que s'organitzarà en col·laboració amb Freestyle Sant Boi, l'associació d'esports urbans de Sant Boi que ha col·laborat en la remodelació recent de l'skatepark de la ciutat.

La competició, totalment gratuïta i amb premis per als guanyadors, consisteix en superar diverses proves que es duran a terme a l'skatepark i al poliesportiu La Parellada. A l'skatepark hi haurà un circuit contrarellotge i una competició de best trick per a skate, BMX, patinet i patins en línia. Al poliesportiu La Parellada se celebrarà el campionat de bàsquet i un campionat de tirs lliures per equips i de triples individual.

La Cursa Jove 5K, que el passat mes d'octubre es va haver de cancel·lar per una forta pluja, se celebrarà en aquesta edició del VPK. La cursa neix amb l'esperit de promocionar l'esport entre els joves. La inscripció és gratuïta però és condició indispensable per participar-hi fer un donatiu d'1 euro que serà destinat a una causa solidària d'una organització sense ànim de lucre (aviat es decidirà quina).

Data: 

Divendres 13 febr

Hora: 

22:00

Organitzador: 
Fundació Marianao
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@marianao.net