Curs de Coaching: resolució de conflictes des del millor de tu mateix!

Cocaching. Font: Creative Commons
Barcelona
Divendres, 03/07/2015 fins Dissabte, 04/07/2015

El Centre d’Estudis de l’Esplai ofereix un curs gratuït de Coaching en el marc de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015.

El Coaching es defineix com un model que té per objectiu treballar de manera metòdica pel desenvolupament del potencial de les persones o les organitzacions.

Durant el curs, es treballaran habilitats bàsiques per desenvolupar el potencial individual, conèixer i analitzar els aspectes limitadors i possibilitadors, els rols en les situacions de conflicte, etc.

Conduirà la formació Thomas Andres Prola, antropòleg i pedagog expert en el desenvolupament de projectes educatius i socials per a la infància i l’adolescència.

El curs forma part de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, espai de formació organitzat pel Departament de Benestar Social i Família i s’adreça a persones que formin part d’entitats no lucratives.

El curs és gratuït i s’impartirà al Centre d’Estudis de l’Esplai de Barcelona, situat al número 2 del carrer Llàstics, molt a prop de l’Arc de Triomf.

L’horari del curs serà:

  • Divendres 3 de juliol de 18:00h a 21:00h.
  • Dissabte 4 de juliol de 09:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

Les places són limitades i és imprescindible confirmar assistència mitjançant el formulari d’inscripció, abans del dia 21 de juny!

Les persones que assisteixin a la formació rebran el diploma emès per l’Escola d’Estiu del Voluntariat.

Data: 

Divendres 03 jul

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Centre d'Estudis de l'Esplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
cee@fundesplai.org