Barcelona acollirà un Congrés Internacional del Voluntariat el desembre

Barcelona acollirà un Congrés Internacional del Voluntariat el desembre

Resum: 

Entre l'1 i el 7 de desembre de 2010 se celebrarà a Barcelona un Congrés Internacional del Voluntariat. L'esdeveniment està coordinat a Catalunya per la Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT) i a nivell internacional per la xarxa global CCIVS, vinculada a l'Unesco.

Aquest congrés està especialment dirigit a les entitats d'àmbit internacional, i tractarà temes sobretot relacionats amb el voluntariat i la cooperació internacional. No obstant, els organitzadors volen que l'esdeveniment sigui també obert al conjunt del teixit associatiu català.

Els objectius de la trobada

Els principals objectius de la trobada estan relacionats amb el treball en xarxa i la generació de coneixement fruit de l'intercanvi. Per aquesta raó molts dels actes que s'estan programant estan relacionats amb l'exposició de bones pràctiques i l'intercanvi d'experiències. Un altre dels objectius principals de la trobada serà el de definir i consensuar una visió, reptes i estratègia per al voluntariat internacional.


Els participants


Tot i que la trobada està sobretot dirigida a les entitats que realitzen voluntariat i cooperació internacional, els organitzadors volen arribar al conjunt del teixit associatiu català. D'aquesta manera està previst que assisteixin les principals xarxes internacionals de voluntariat (CCIVS, Alliance, SCI, ICYE, NVDA, EAWA, etc.), representants d'organitzacions de voluntariat d'arreu del món i representants del conjunt del teixit associatiu català.


Per a conèixer més sobre el Congrés Internacional de Voluntariat podeu visitar el portal web del Congrés i el portal de COCAT.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou