El Gran Recapte d’Aliments ha superat les 700 tones d’aliments

 Font:
Font:

El Gran Recapte d’Aliments ha superat les 700 tones d’aliments

Resum: 

La campanya, promoguda pel Banc d’Aliments, ha aconseguit superar les 700 tones d’aliments bàsics i tot sembla indicar que, un cop acabi el recompte, se superaran les 800 tones que en un primer moment s’havien marcat com a objectiu.

Una vegada més el Gran Recapte d’Aliments ha aconseguit superar les expectatives i ha superat la xifra de 700 tones d’aliments bàsics recollits, que es faran arribar a les persones que més estan patint les conseqüències de la crisi. Tot i això, les previsions semblen indicar que s’aconseguirà arribar a les 800 tones recollides. La clau de l’èxit de la campanya, una vegada més, ha estat la participació dels voluntaris. Aquest any han col·laborat amb el Gran Recapte d’Aliments 7.400 persones voluntàries de tot Catalunya.

Encara es pot col·laborar

Tot i que la recollida als supermercats i mercats de tot Catalunya es va fer els dies 25 i 26 de novembre, la campanya no ha acabat. Encara es poden fer donacions a través de la pàgina web del Banc d’Aliments i dels caixers automàtics de “la Caixa”.

Fes una ullada a la galeria fotogràfica del Gran Recapte d’Aliments 2011 (Fundació Banc dels Aliments)

Afegeix un comentari nou