Fes un gest per l'ELA, fes Km's per l'ELA!

Autor/a: 
Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls
 Font:
Font:

Fes un gest per l'ELA, fes Km's per l'ELA!

Autor/a: 
Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

Resum: 

La Fundació Miquel Valls destina 1,25€ cada minut per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA, per aquest motiu volen sumar KMS X L’ELA amb una nova campanya.

“Fes un Gest per l’ELA: Kms x l’ELA”, és una iniciativa solidaria per donar a conèixer l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i per a la recaptació de fons pel projecte que desenvolupa aquesta entitat per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA de tot Catalunya i els seus familiars.

La campanya consisteix en la realització de gestos solidaris esportius a benefici de les persones afectades d’ELA i les seves famílies i per la lluita contra aquesta malaltia.

Tothom pot adherir-se a la campanya i sumar Km per l’ELA! Hi ha diferents maneres de sumar km per l’ELA, totes igual d’importants! Tota entitat, empresa, grup o particular es pot adherir a la campanya de les següents maneres:

  • Participant a les diferents curses, caminades i altres esdeveniments esportius solidaris que es vagin fent durant la campanya a benefici de les persones afectades d’ELA i famílies.
  • Organitzant un esdeveniment esportiu solidari a favor de la Fundació Miquel Valls.
  • Fent un donatiu a través de la web de la campanya: www.fesungestperlela.org, on podreu deixar el vostre missatge de suport i animar a altres persones a participar en la campanya.
  • Fent difusió de la campanya i dels actes lligats a la mateixa al vostre poble o ciutat, entre els vostres contactes i a través de les xarxes socials.
  • A través de qualsevol activitat o iniciativa per recaptar fons i donar a conèixer la malaltia.... I d’ altres manera que se’t puguin acudir!

Un euro aportat equivaldrà a un km que s’afegirà al marcador de la pàgina web de la campanya www.fesungestperlela.org. Col·laborar en la campanya vol dir col·laborar de forma directa en la millora de l’atenció a les persones afectades d’ELA i les seves famílies i en la millora de la seva qualitat de vida. És la manera de fer-los arribar el teu suport, de fer-los saber que no estan soles en la lluita contra l’ELA i que compten amb tu.

El manteniment del projecte de la Fundació Miquel Valls té un cost total aproximat de 1800€ al dia, és a dir, 75€ l’hora i 1,25€ per minut. A la web de la campanya, trobareu un marcador on s’aniran indicant els minuts de Lluita contra l’ELA aconseguits gràcies als donatius!

Kilòmetres per l’ELA és una campanya solidària, de sensibilització social vers la malaltia i que vol incloure a tothom! Per això si qualsevol persona té una idea que pot ajudar a sumar Kms per l’ELA que no dubti a contactar amb la Fundació per tirar-la a endavant! A més kms més projectes per la millora de la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies!

Si necessiteu més informació o us voleu posar en contacte amb l'entitat podeu entrar a la pàgina web de la Fundació Miquel Valls o a la web de la campanya o trucar al 937665969.

Afegeix un comentari nou