18a edició dels Premis Reina Sofia contra les drogues

18a edició dels Premis Reina Sofia contra les drogues

Resum: 

La Fundació per l'atenció a les toxicomaníes de la Creu Roja Espanyola convoca la 18a edició dels Premis Reina Sofía 2009.

La Fundació per Atenció a les Toxicomanies de Creu Roja Espanyola (CREFAT) convoca la 18a edició nacional i la 9a edició iberoamericana dels Premis Reina Sofia contra les Drogues en les modalitats de: 'Labor Social ",' Mitjans de Comunicació 'i' Prevenció en l'Àmbit Educatiu i Comunitari '.

Labor social: Podran optar a aquest premi les entitats públiques o privades, corporacions, associacions, empreses, etc., Que es distingeixin per la seva tasca de promoure la participació social en el desenvolupament de projectes i programes de prevenció, assistència i integració social.

Mitjans de comunicació social:
Podran optar al premi les persones físiques autores d'informacions, reportatges, articles d'opinió, investigacions periodístiques, etc., Publicats o emesos en qualsevol mitjà de comunicació espanyol durant l'any 2009, i els mitjans de comunicació espanyols que, durant el període esmentat, hagin destacat per la seva tasca informativa en el camp de la prevenció, assistència i normalització de les drogodependències, així com per un tractament desdramatitzador del problema.

Prevenció en l'Àmbit Educatiu i Comunitari: Podran optar al premi centres d'ensenyament primari o secundari, públics o privats, i altres entitats com empreses, associacions veïnals, etc., Que desenvolupin programes i projectes educatius d'hàbits de vida saludables i prevenció de drogodependències .

Investigació i Assaig: Podran optar a aquest premi els autors de treballs d'investigació, estudi, tesis doctorals i assaigs relacionats amb el camp de les drogodependències i s'ajustin a les bases comunes de la convocatòria.

9 ª Edició Iberoamericana: Podran optar persones físiques, organitzacions, entitats públiques i privades, fundacions, mitjans de comunicació, etc. que realitzin a Iberoamèrica una tasca preventiva, rehabilitadora i integradora en l'àrea de les drogodependències.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 31 de gener de 2010.

Consulta les bases senceres a la web de la Creu Roja

Afegeix un comentari nou