2a presentació de la Plataforma TransparEnt

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

2a presentació de la Plataforma TransparEnt

F Pere Tarrés

Resum: 

L'acte tindrà lloc el proper 12 de maig, a les 12.30 hores, a la sala d’actes de la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El grup d'investigació de la UAB encarregat d'impulsar l'eina TransparENT la va posar en marxa i presentar el passat 7 d'abril. El proper 12 de maig tindrà lloc la segona presentació d'aquesta eina a la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, al carrer Taulat 266-270 de Barcelona.

L’acte de presentació comptarà amb la participació del director general d’Acció Cívica i Comunitària, senyor Bernat Valls, la directora del Laboratori de Periodisme per a la Ciutadania Plural del Departament de Periodisme i Ciències de la Informació de la UAB, doctora Amparo Moreno Sardà i del senyor Pedro Molina, autor del projecte, que en farà la seva presentació.

La Plataforma TransparENT és una eina per a la gestió de la transparència que permet, no només fer el diagnòstic de la transparència a les entitats sinó també poder millorar-la i obtenir documents d'autoacreditació.

Els indicadors i criteris establerts han estat pensats perquè les organitzacions sàpiguen quins documents han de publicar i de quina manera ho han de fer perquè siguin comprensibles, de forma que la comunicació afavoreixi la participació i el creixement de les entitats.

L'eina s'emmarca en el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014 – 2015, prorrogat per a l’any 2016, amb l’objectiu de posar a l’abast de les entitats una eina, un recurs gratuït, fàcilment accessible, dissenyat i elaborat amb la participació de les pròpies entitats, que les faciliti el coneixement sobre el compliment de la normativa sobre transparència.

Si esteu interessats en assistir a la presentació podeu fer la inscripció mitjançant el següent formulari.

Afegeix un comentari nou