3a edició del Mou-te per l'Esquitx

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

3a edició del Mou-te per l'Esquitx

F Pere Tarrés

Resum: 

El proper 22 de maig és el darrer dia per inscriure's a una nova edició de la iniciativa que permetrà recaptar diners per finançar projectes de l'entitat.

Per tercer any consecutiu, des de l’Associació Juvenil Esquitx animen a la ciutadania a córrer la Cursa de la Festa Major de Sabadell sota el lema “Mou-te per l’Esquitx”. Aquest compromís implica que mesos abans, els participants hauran de vendre els kilòmetres que corrin el dia de la cursa per recollir diners per al finançament de projectes de l'entitat.

Aquelles persones que vulguin córrer la cursa i a la vegada moure's per l'Esquitx, poden fer la inscripció fins el proper 22 de maig al web del projecte. La venda de quilòmetres tindrà lloc del 29 de maig al 7 de juliol des de la plataforma Migranodearena i la cursa se celebrarà el 4 de setembre amb un recorregut de 7 quilòmetres.

Les dues primeres edicions van ser tot un èxit; aconseguint implicar més de 300 persones entre voluntaris/es i col·laboradors/es, recollint 8.415€ i fent un total de 50 aparicions als mitjans de comunicació.

Tu També pots organitzar el teu Kilòmetre Solidari

Aquelles entitats que ho vulguin, poden seguir l'exemple de l'Associació l'Esquitx i organitzar el seu propi Kilòmetre Solidari. Es tracta de que des de l’entitat escolliu una cursa popular qualsevol, fixeu el preu al que voleu vendre els “kilòmetres solidaris” de la cursa, i animeu a familiars i amics a participar-hi en nom de la vostra causa. No es tracta d’organitzar una cursa, sinó d’escollir-ne una que ja existeixi. Aquest compromís significa que durant les setmanes prèvies, a part d’entrenar, els voluntaris “vendran” els kilòmetres de la cursa per recollir diners.

Gràcies a l'experiència viscuda en els darrers dos anys amb el projecte Mou-te per l'Esquitx - Kilòmetre Solidari, l'entitat ha elaborat una guia per ajudar a altres entitats que s'animin a engegar el seu propi Kilòmetre.

Podeu consultar la guia

Afegeix un comentari nou