7è festival de sopes del món mundial

 Font:
Font:

7è festival de sopes del món mundial

Resum: 

El Festival de Sopes del Món Mundial és una iniciativa de la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements que porten a terme des de fa set anys. Enguany tindrà lloc el 21 de març, a la Via Júlia de Barcelona.

L'objectiu del festival és, d'una banda, possibilitar que veïns i veïnes surtin al carrer a conèixer-se, a compartir el millor de si mateixos i, d'altra banda, utilitzar la sopa i el festival com un símbol de la riquesa i de les possibilitats de la diversitat. Any rere any, s'han anat enfortint amistats i han anat sorgint noves iniciatives de treball conjunt.

Enguany s'enforteix la relació entre sopa i circ, que s'ha anat desenvolupant en les dues edicions anteriors, amb la presentació d'un taller de circ de l'Ateneu Popular de Nou Barris.

Els organitzadors expliquen que aquest festival "és una iniciativa suculenta i enriquidora, que revitalitza Nou Barris des del mateix moment en què es posa en marxa l'organització del festival i que assoleix la seva màxima expressió el mateix dia de l'esdeveniment, amb el tràfec de gent que col·labora en les diferents tasques, o oferint les seves sopes, i les que assisteixen animadament a la seva degustació, compartint totes un moment d'agradable intercanvi".

Més informació

Afegeix un comentari nou