Celebració del Dia Mundial del Voluntariat

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Celebració del Dia Mundial del Voluntariat

F Pere Tarrés

Resum: 

L'acte tindrà lloc el proper 1 de desembre al Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Un any més, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya celebra el Dia Internacional del Voluntariat com a reconeixement institucional a les entitats i les persones voluntàries que les integren, per la tasca que de forma desinteressada, constant i solidària porten a terme cada dia.

Com a novetat, enguany l'acte tindrà lloc, per primera vegada, fora de Barcelona. Coincidint amb el 5è aniversari de l'Oficina de Voluntariat de Sant Cugat del Vallès, el Monestir del municipi serà l'escenari de la celebració el proper dijous 1 de desembre, a les 18.30 hores.

En el marc del Dia Internacional es farà públic el projecte guanyador del XXIII Premi Voluntariat 2016 i es comptarà amb la presència de l’entitat guanyadora l'any 2015, la Fundació Privada Comtal, que farà una presentació del projecte implementat gràcies al Premi rebut en l’edició anterior. Tot plegat conduït per la periodista Elisenda Camps.

Com puc fer la inscripció?

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a l'acte poden fer la seva inscripció mitjançant el següent formulari. Les places són limitades.

Més informació

Afegeix un comentari nou