Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!

F Pere Tarrés

Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!

F Pere Tarrés

Resum: 

Amb aquest lema torna la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer que tindrà lloc del 30 de setembre al 9 d'octubre.

La FECEC, Junts Contra el Càncer, torna a impulsar un any més la Setmana Catalana de la Prevenció Contra el Càncer (SECAPC) amb l'objectiu de consciènciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.

La iniciativa donarà el tret de sortida amb un acte d'inauguració el proper 28 de setembre, a les 11 hores, al Mercat de les Corts amb la presència d'un popular cuiner, i comptarà amb més d'una vintena d'activitats i espectacles per tot Catalunya que inclouen una vintena de tallers de confecció de menús saludables i l’espectacle ‘l’Hort d’en Marçal’ dirigits a un públic de totes les edats.

Els tallers tenen la finalitat de donar recursos per poder implementar les recomanacions alimentàries bàsiques per tenir una dieta sana i equilibrada. Aquesta activitat és impartida per nutricionistes-dietistes col·legiats.

D'altra banda, la Setmana també comptarà amb diferents esdeveniments esportius com l’Oncotrail de Palafrugell, la Sosciathlon de Salou, la Cua Barrada de Canyelles i la Naturtime- Cursa muntanya a la Serra Montsant.

La SECAPC anirà acompanyada d’una campanya online que convida la població a fer-se una foto menjant sa i a penjar-la a les xarxes amb el hashtag #menjasaimoute per sumar més gent sensibilitzada amb la necessitat de prevenir el càncer.

Podeu trobar més informació al web del FECEC.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou