Cap infant sense joguina amb la Fundació Comtal

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Cap infant sense joguina amb la Fundació Comtal

Resum: 

L'entitat engega una campanya de recollida de joguines per assegurar-se que tots els infants i joves puguin gaudir del Nadal.

Normalment, el Nadal és un període d'il·lusions i alegria entre els més petits. Però no tots els nens i nenes poden celebrar aquestes dates com els agradaria. La Fundació Comtal engega una campanya de recollida de joguines per aconseguir que aquest Nadal sigui inoblidable per a tots els infants. L'objectiu és repartir el que es reculli entre els més de 150 infants, adolescents i joves de la Fundació durant la celebració del Tio la setmana del 15 al 22 de desembre i la de Reis el dia 6 de gener.

D'altra banda, l'entitat social també fa una crida per recopilar material escolar bàsic que els infants amb més problemes necessitaran durant el curs. El que es reculli ha de ser nou i sense embolicar per facilitar la tasca d'embalatge i la classificació per edats.

Recollida d'aliments perdurable

Durant la campanya també es realitzarà una recollida d'aliments per al pis de menors tutelat per la Fundació Comtal on viuen 8 infants i en els tallers de cuina que imparteixen als joves i a les seves famílies per millorar la seva alimentacií i disminuir els riscos de precarietat econòmica que viuen.

Organització d'accions solidàries per col·laborar econòmicament

Aquells que vulguin col·laborar amb la campanya de Nadal d'una manera original, ho podeu fer promovent activitats solidàries alternatives com ara organitzar mercadets solidaris, vendre merchandaising de la Fundació o muntar un esmorçar amb els companys de feina i recollir donatius. Allò que es recapti servirà per comprar tot el que falti per la campanya de Nadal i disposar d'un fons econòmic per becar infants i joves als programes educatius i socials del que resta de curs.

En els cartells que complementen la notícia podeu trobar un llistat amb tot el que demanen. Aquells que estiguin interessats en participar en la campanya i donar joguines, aliments o material educatiu ho poden fer mitjançant el web de l'entitat. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic o trucar al telèfon 932954636.

Torna a la pàgina de Nadal Solidari 2014

Afegeix un comentari nou