Celebració del Dia Internacional del Voluntariat

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Celebració del Dia Internacional del Voluntariat

Resum: 

El proper dijous 4 de desembre, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya commemoraran el Dia Internacional del Voluntariat amb un acte institucional en el qual es clourà la Capitalitat Europea del Voluntariat 2014 que ha ostentat la ciutat.

Durant l’acte, que es realitzarà a les 19h al Saló de Cent de l’Ajuntament, també tindrà lloc el lliurament del Premi Voluntariat que atorga el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i s’anunciarà la ciutat que ostentarà la capitalitat el proper 2015.

L’acció culminant de la cloenda serà oberta a tota la ciutadania i consistirà en l’estrena d’un mapping dedicat al voluntariat, que es projectarà a la façana de l’Ajuntament, el dijous 4 de desembre a les 20 h i el divendres 5 de desembre a les 19 h. Els dos dies s’anirà repetint cada vint minuts, fins a les 22:30h.

Sota el lema “Sóc voluntari, batego en cada acció. Sóc voluntari, batego pel món” l’espectacle audiovisual vol sensibilitzar el públic del valor del voluntariat i lloar la tasca d’aquestes persones.

Amb tota l’activitat que Barcelona ha desenvolupat al voltant de la Capitalitat Europea del Voluntariat durant aquest 2014 ha volgut reconèixer el valor per la ciutat de la dedicació de persones voluntàries alhora que promoure nou voluntariat.

Afegeix un comentari nou