Cicle de Comunicació 2014 del CRAJ

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Cicle de Comunicació 2014 del CRAJ

Resum: 

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza, a partir del 22 d'octubre, un cicle de xerrades per tractar aspectes rellevants de la comunicació de les entitats juvenils.

En l'edició d'enguany, el cicle tindrà dos eixos fonamentals, per una banda, l'enviament de correus massius i, per l'altra, l'ús de les xarxes socials com a eina de comunicació de les nostres activitats.

Programa

  • Elaborar butlletins amb eines gratuïtes i per a la distribució massiva: Mailchimp (22 d'octubre) Es treballarà de manera pràctica l'elaboració de butlletins amb l'aplicació Mailchimp. Elaborar les plantilles, les llistes de correu i conèixer quin impacte ha tingut el newsletter. A càrrec de Francesc Bassas, desenvolupador i consultor web.
  • Màrketing “low cost” (29 d'octubre) S'explicarà com introduirse al món del màrketing social, com aconseguir més seguidors, buscar sinergies amb altres associacions amigues i fidelitzar els fans a les xarxes socials. A càrrec de Carolina López, consultora comunicació digital.
  • Com gestionem les xarxes a les associacions? Presentació de tres experiències reals. (5 de novembre) Presentarem l'experiència a les xarxes socials de tres entitats d'àmbits diversos: SOS Racisme, Intermón Oxfam i Agrupament Escolta Roland Philipps. Coneixerem com treballen la seva estratègia comunicativa a les xarxes i com aconsegueixen assolir els seus objectius.

Aquelles persones que assisteixin a les sessions se'ls lliurarà un certificat d'assistència. Qui estigui interessat en fer la inscripció ho pot fer omplint el següent formulari. Les places són limitades.

  • Lloc: Casal de Joves Les Corts. c. Dolors Masferrer, 33-35 Barcelona
  • Dies: 22 i 29 d'octubre i 5 de desembre., a les19 hores.
  • Preu: Gratuït.
  • Per a més informació podeu consultar el web de CRAJ.

Afegeix un comentari nou