Comencen les formacions de la Plataforma TransparEnt

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Comencen les formacions de la Plataforma TransparEnt

F Pere Tarrés

Resum: 

Ja estan obertes les inscripcions per participar a les sessions de formació de la Plataforma TransparEnt, una eina que permet fer una diagnosi de la transparència de les entitats.

La Plataforma TransparENT és una eina per a la gestió de la transparència que permet, no només fer el diagnòstic de la transparència a les entitats sinó també poder millorar-la i obtenir documents d'autoacreditació.

Els indicadors i criteris establerts en la guia d'autodiagnosi de la transparència, han estat pensats perquè les organitzacions sàpiguen quins documents han de publicar i de quina manera ho han de fer perquè siguin comprensibles, de forma que la comunicació afavoreixi la participació i el creixement de les entitats.

El suport del Govern de la Generalitat al projecte és una acció que encaixa amb les línies prioritàries del Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014 – 2015, prorrogat per a l’any 2016, amb l’objectiu de posar a l’abast de les entitats una eina, un recurs gratuït, fàcilment accessible, dissenyat i elaborat amb la participació de les pròpies entitats, que les faciliti el coneixement sobre el compliment de la normativa sobre transparència alhora que els permeti donar a conèixer l’entitat i els seus projectes i augmentar-ne la base social.

Com hi puc participar?

Si voleu participar en alguna de les sessions de formació, cal que formalitzeu la vostra inscripció mitjançant aquest formulari. L’aforament de cada sessió és limitat a 30 persones, i quan s’esgotin les places s’obrirà una llista d’espera.

Afegeix un comentari nou