Cuina d’autor, música i solidaritat, això és Tapa Solidària!

 Font: Fundació Canpedró
La Tapa Solidària tindrà lloc el proper divendres 6 i dissabte 7 d'octubre de 20.00 a 23.00 h.
 Font: Fundació Canpedró
Canpedró vol seguir recaptant fons per tal de finançar el projecte Petits Dinars, que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació i d'altres dels infants

Cuina d’autor, música i solidaritat, això és Tapa Solidària!

Resum: 

L’esdeveniment servirà per recaptar fons per al projecte Petits Dinars, que cobreix necessitats bàsiques dels infants.

Arriba la quarta edició de la Tapa Solidària, una iniciativa organitzada per la Fundació Canpedró en el marc de la Festa Major d’Hostafrancs. Un any més, el divendres 6 i el dissabte 7 d’octubre a partir de les 20.00 h del vespre i fins a les 23.00 h, el Centre de Serveis de la mateixa entitat (C/ Sant Crist, 13, Barcelona) serà l’espai on totes les persones podran degustar les tapes solidàries al ritme de música en directe.

Amb aquest esdeveniment, Canpedró vol seguir recaptant fons per tal de finançar el projecte Petits Dinars, que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, però també les de caràcter lúdic, sociocultural i de reforç escolar per als fills i filles dels usuaris i usuàries amb risc d’exclusió social del centre. D’aquesta manera, l’entitat pretén que es puguin seguir aquests serveis durant totes les èpoques de l'any en què no hi ha activitat escolar habitual.

Totes aquelles persones puguin col·laborar en la Tapa Solidària, ja sigui com a ajudant de cuina o bé donant recolzament al servei de cambrers i cambreres, poden posar-se en contacte amb l'entitat.

Afegeix un comentari nou