El nou cercador d’expertes, a punt

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El nou cercador d’expertes, a punt

F Pere Tarrés

Resum: 

Es presentarà com una nova eina per promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

L’Institut Català de les Dones (ICD) presenta el nou cercador d’expertes en el marc de la jornada “Eina per a l’apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones”. L’acte tindrà lloc el proper dimarts 28 de febrer a les 10 del matí al Palau Moja de Barcelona i comptarà amb una taula rodona on s’hi compartiran diverses experiències inspiradores de dones expertes i professionals d’èxit.

La presentació d’aquest nou cercador d’expertes respon al compromís de desplegar la Llei d’Igualtat efectiva entre dones i homes, aprovada al Parlament de Catalunya el juliol de 2015. D’aquesta manera, l’ICD segueix creant noves eines que promoguin l’accés de les dones, en igualtat d’oportunitats, als llocs de treball en el mercat laboral fomentant que augmenti la seva visibilitat en tots els espais de la nostra societat.

La jornada pretén, també, reafirmar l’alineació de les polítiques catalanes amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides sobre Igualtat.

Programa:

10.00hBenvinguda. Teresa Pitarch, presidenta Institut Català de la Dona

10.15hUn cercador d’expertes per a un nou temps, aproximació al projecte del nou aplicatiu. Sergi Rondon, responsable de Difusió i Comunicació Electrònica de l’ICD.

10.35hTaula rodona. Experiències d’èxit inspiradores.

  • Isona Passola, directora, productora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català.
  • Adriana Casademont, presidenta de Casademont, SA i consellera de Mapfre.
  • Daniela Freud, vicedegana ST-Turisme Sant Ignasi Ramon Llull.
  • Isabel Muntané, periodista, codirectora del Màster de Gènere en la Comunicació de la UAB #onsónlesdones
  • Jaume Gurt (moderador), director d’Organització i Desenvolupament de Persones a Schisbted. Autor de “Diseña tu futuro”. CEO d’Infojobs.

11.30hTorn obert de paraules i debat

12.15hCloenda. Joaquim Nin, secretari general del Departament de la Presidència

Sobre el cercador d'expertes

L'Institut Català de les Dones posa a la disposició dels mitjans de comunicació aquesta eina que facilita la recerca de perfils de dones d'àmbits científics, acadèmics, empresarials, culturals i d'altres. L'objectiu és visualitzar les aportacions de les dones, especialment en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina, i facilitar que els mitjans de comunicació convidin dones expertes a generar opinió en informatius, debats, intervencions i programes diversos.

Afegeix un comentari nou