El Panoràmic, fins el 30N

F Pere Tarrés
 Font: Xarxanet.org
S’ha facilitat la resposta del qüestionari mitjançant un enllaç personalitzat amb les respostes de l’any 2016 degudament omplertes
 Font:
Aquest és el 4t any en què es duu a terme aquest projecte i, fins al moment, s’han pogut recollir nombroses dades

El Panoràmic, fins el 30N

F Pere Tarrés

Resum: 

Aquesta tardor ha tornat la macro-enquesta del teixit associatiu català. Com a novetat, es facilita un enllaç personalitzat amb les respostes de l’any anterior a les entitats que van participar-hi el 2016.

Enguany El Panoràmic torna a arribar a tot Catalunya. La macro-enquesta del teixit associatiu s’ha posat en marxa aquesta tardor per tal de seguir enfortint el tercer sector català i es mantindrà oberta fins el 30 de novembre. Amb el lema ‘Saber més de tu ens enforteix’, el projecte vol fer possible una fotografia real de com són i què fan les entitats i organitzacions sense ànim de lucre del nostre país.

Impulsada pel Consell d'Associacions de Barcelona, l'Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés, la investigació pretén fer visible l’impacte real de les organitzacions, ajudar a millorar la seva visibilitat, crear una xarxa de col·laboracions entre entitats, generar una base de dades oberta i accessible per a tothom, i millorar la transparència de les organitzacions.

Per aquelles entitats que van contestar l’enquesta l’edició passada, com a novetat s’ha facilitat la resposta del qüestionari mitjançant un enllaç personalitzat amb les respostes de l’any 2016 degudament omplertes. Les associacions que hi estiguin interessades, únicament cal que ho sol·licitin per correu electrònic a través de elpanoramic@ferrerguardia.org.

Model d’èxit

Aquest és el 4t any en què es duu a terme aquest projecte i, fins al moment, gràcies a la col·laboració de totes aquelles entitats i associacions participants, s’han pogut recollir nombroses dades sobre la realitat del món no lucratiu català. Des de les entitats promotores es considera que El Panoràmic també ha de servir per posar de manifest que les entitats i les associacions són l’autèntica garantia de futur.

Afegeix un comentari nou