El servei d’acompanyament gratuït per a entitats, ben actiu durant el confinament

Fundació Pere Tarrés - Transversal
 Font: Guilherme Luiz
Es tracta d’un servei gratuït, eficient i de qualitat que es realitza a través de la Fundació Pere Tarrés. Font: Guilerme Luiz
 Font: Fundació Pere Tarrés
L’entitat s’ha de comprometre per escrit a desplegar les accions i el calendari. Font: Fundació Pere Tarrés

El servei d’acompanyament gratuït per a entitats, ben actiu durant el confinament

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Té com a finalitat orientar a les entitats, de manera gratuïta, en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) torna a posar a disposició de les entitats sense ànim de lucre el servei d’acompanyament. Aquest té com a finalitat orientar a les entitats en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social. Es tracta d’un servei gratuït, eficient i de qualitat que es realitza a través de la Fundació Pere Tarrés, organització referent i especialitzada en el sector associatiu. Els serveis es poden sol·licitar escrivint un correu a spav.tsf@gencat.cat.

L’acompanyament es basa en la metodologia PDCA, parteix de la base de planificar què es vol fer per solucionar el problema triat, a continuació es desenvolupen les accions necessàries per resoldre’l, i finalment es comproven els resultats i s’actua corregint el pla inicial o la manera de plasmar-se. Els serveis d’acompanyament que es posen en marxa aquest 2020 compten amb les següents característiques:

  • Els acompanyaments consten d’un mínim de dues sessions de treball i un màxim de cinc en funció del tipus del servei sol·licitat.
  • Cada sessió té una durada de dues hores.
  • Les sessions són presencials a la seu de l’entitat que rep el servei i a la seu que el presta, també es poden fer per videoconferència.
  • Per accedir al servei d’acompanyament, s’ha d’emplenar un breu formulari amb les dades de l’entitat.
  • L’entitat s’ha de comprometre per escrit a desplegar les accions i el calendari de treball consensuat.

Tipologies d’acompanyaments

Comentaris

hola

estem interessats en rebre mes informació sobre el servei d’acompanyament a entitats, en concret ens interessa la comunicació, el pla estratègic i la captació de fons. gràcies

Hola Blanca,

Per tenir més informació sobre aquest servei, envia un correu a assessor@voluntariat.org.

Afegeix un comentari nou