Inscriu-te a la mobilització de la Diada

F Pere Tarrés
 Font: ANC Pla de l'Estany
Font: ANC Pla de l'Estany
 Font: Assemblea Nacional Catalana
Font: Assemblea Nacional Catalana
 Font: Assemblea Nacional Catalana
Font: Assemblea Nacional Catalana

Inscriu-te a la mobilització de la Diada

F Pere Tarrés

Resum: 

L'Assemblea Nacional Catalana anima a les entitats i a la ciutadania a participar de la Diada del Sí.

El proper 11 de Setembre tindrà lloc al centre de Barcelona una nova jornada festiva organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana. Enguany, i degut a la proximitat del Referèndum de l'1-O, l'entitat catalana, juntament amb Òmnium i l'AMI, busca omplir el Passeig de Gràcia i el carrer Aragó de la capital catalana per fer un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que, segons l'entitat, espera a les paperetes del referèndum.

Com em puc inscriure?

Aquelles persones que estiguin interessades en formar part d'aquesta mobilització ciutadana poden fer-ho omplint el formulari d'inscripció, apuntant-se a un tram i confirmant la inscripció mitjançant el correu electrònic que rebran. També es pot fer la inscripció trucant al telèfon 936559857.

Per poder complir amb l'objectiu, és important que tots els trams de la Diada del Sí s'omplin de participants. I per aquest motiu és imprescindible que tothom que hi vulgui anar s’hi inscrigui.


Sóc una entitat i vull col·laborar en la Diada. Què he de fer?

L'Assemblea Nacional Catalana vol implicar les diverses entitats catalanes i col·lectius a participar de manera activa en aquest acte multitudinari. Aquelles que estiguin interessades en col·laborar ho poden fer enviant un correu electrònic a diadadelsi@assemblea.cat.

Hi ha transport especial per assistir a la Diada?

Un cop inscrits, podeu posar-vos en contacte amb l’assemblea territorial de l’ANC més propera per saber si organitzen un viatge amb autocar. Si no hi hagués prou places, s'aconsella coordinar-se amb altres persones que vagin al mateix tram i omplir al màxim permès els vehicles per no col·lapsar les carreteres.

Més informació

Afegeix un comentari nou