Es presenta una eina de transparència per a les entitats

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es presenta una eina de transparència per a les entitats

F Pere Tarrés

Resum: 

El 7 d’abril tindrà lloc l’acte de presentació de la plataforma Transpar-Ent. L’eina permet tant fer el diagnòstic de l’organització com obtenir documents d’autocreditació de l’estat de la transparència a l'entitat.

La seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies acollirà el proper 7 d’abril la presentació de la plataforma Transpar-Ent. Es tracta d’una eina elaborada pel Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.

La plataforma permetrà a les entitats conèixer quins documents han de publicar, així com la millor forma de fer-ho per a què aquests siguin comprensibles per la ciutadania i, d’aquesta forma, afavorir la implicació i ampliar la base social. A més a més, podran obtenir documents d’autoacreditació per a la presentació a les subvencions públiques.

L’acte, que començarà a les 12.30h a la Sala d’actes del Departament, comptarà amb la participació del Director General d’Acció Cívica i Comunitària, Sr. Bernat Valls, d’un/a representant de l’Ajuntament de Barcelona (pendent de confirmar), així com del vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Sr. Manel Sabés Xamaní, acompanyat de la Directora del Laboratori de Periodisme per a la Ciutadania Plural del Departament de Periodisme i Ciències de la Informació de la UAB, Dra. Amparo Moreno Sardà i del Sr. Pedro Molina, autor del projecte, que en farà la seva presentació.

Les inscripcions per aquest acte ja estan tancades!

Comentaris

Bon dia, m'interessa inscriure'm a l'acte de presentació de la plataforma Transpar-Ent. Moltes gràcies

Albert Riera

(Nota. Cas que no hi hagués aforament, prego em feu arribar la documentació)

Afegeix un comentari nou