Famílies i infància, protagonistes en el I Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa

F Pere Tarrés
 Font: Kat Grigg
S'hi tractaran temes com les polítiques de protecció social davant situacions de pobresa i vulnerabilitat de les famílies. Foto: Kat Grigg
 Font: Fundació Pere Tarrés
El Congrés recollirà les comunicacions sobre experiències d'intervenció socioeducativa amb famílies amb fills i filles a càrrec en situació de vulnerabilitat. Foto: Fundació Pere Tarrés

Famílies i infància, protagonistes en el I Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa

F Pere Tarrés

Resum: 

Combinarà ponències i debats amb l’exposició de metodologies sobre la base de casos exemplars.

La Fundació Pere Tarrés organitza el I Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància en situació de vulnerabilitat. Tindrà lloc els dies 1 i 2 d'abril al CaixaFòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) i pretén ser un espai de foment de la participació i transferència dels programes i actuacions des d’una mirada internacional a la intervenció socioeducativa. Combinarà ponències i debats amb l’exposició de metodologies sobre la base de casos exemplars.

El Congrés emmarca els temes tractats en qüestions d’actualitat com les polítiques de protecció social davant situacions de pobresa i vulnerabilitat de les famílies, els drets de la infància i la família en situacions de vulnerabilitat social i l’educació i apoderament de les famílies des d'una mirada resilient. Les inscripcions són obertes i poden fer-se a través d’aquest formulari fins l’1 de març, amb descompte per a les persones participants que ho facin abans del 4 de febrer.

Presentació d’experiències

El Congrés recollirà les comunicacions sobre experiències d'intervenció socioeducativa amb famílies amb fills i filles a càrrec en situació de vulnerabilitat. Per aquest motiu, des de l’organització es convida a les persones i organitzacions d'iniciativa social, públiques o privades, que aportin les seves comunicacions que podran ser exposades al llarg de les dues jornades i es recopilaran un cop finalitzat el Congrés. La informació per presentar experiències està disponible a l'espai de documentació fins el 15 de febrer.

Afegeix un comentari nou