"Fem Públic" visibilitza la violència masclista que té lloc al carrer

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

"Fem Públic" visibilitza la violència masclista que té lloc al carrer

Ravalnet

Resum: 

Aquest projecte té com a objectiu mostrar els actes de violència sexual que tenen lloc a l'espai públic en el marc de la perspectiva de gènere interseccional.

"Fem Públic" és un projecte col·lectiu que duen a terme la Cooperativa de Tècniques, el Centre per la Defensa dels Drets Humans Iridia i el Col·lectiu Punt 6, amb el finançament de Calala Fondo de Mujeres i el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquesta iniciativa vol recollir l'experiència de com viuen els espais públics durant la nit les dones i les persones transexuals procedents de diversos orígens, amb diferents edats i identitats.

És per això que, com s'explica des del projecte, busca "resistències i estratègies per fomentar la sobirania del cos al carrer, a través de les tecnologies de la informació i comunicació, i elaborant processos col·lectius que tenen un resultat visible a l’espai urbà".

La seva plataforma web aglutina la investigació, la documentació i el material sorgits dels tallers que realitzen per compartir i extreure vivències i experiències. Es fan servir llicències obertes de cara a que tothom que ho desitgi pugui replicar el procés en altres indrets.

Afegeix un comentari nou