Fes una foto al teu berenar i converteix-lo en un entrepà per a un infant vulnerable!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Fes una foto al teu berenar i converteix-lo en un entrepà per a un infant vulnerable!

Resum: 

Arrenca la campanya "Berenars solidaris" de Creu Roja i Espuña a través de la qual per cada fotografia que els usuaris comparteixin a les xarxes socials, Espuña farà entrega d'un "entrepà solidari" a un infant vulnerable.

La Creu Roja i l'empresa d'embotits Espuña nascuda a Olot han engegat aquest mes una campanya que durarà fins el desembre per donar a aquells nens que es trobin en una situació vulnerable un “entrepà solidari”.

Participar-hi és tan senzill com fer una foto al teu berenar i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #berenarsolidari o #meriendasolidaria, d'aquesta manera contribiuiràs a transformar una fotografia en un entrepà que Espuña entregarà a infants atesos per la Creu Roja per inseguretat alimentària.

Els embotits donats per l'empresa també es distribuiran entre diverses assemblees locals i comarcals de la Creu Roja, que els destinaran a diversos projectes d'alimentació per a famílies en situació vulnerable.

A través de la pàgina web del projecte es podrà seguir en temps real el nombre de fotos compartides, de moment ja n'hi ha 149.

Milers de nens i nenes no tenen accés a una alimentació suficient, sana, saludable i equilibrada. Tal com es desprèn del 8è estudi de l'Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya (2015), el 92% de les famílies en situació vulnerable ateses per la Creu Roja pateixen inseguretat alimentària a la llar: el 29,5% lleu; el 40,7%, moderada i el 21,7%, severa.

Afegeix un comentari nou