Fil a l'agulla a la finestreta única registral per a les entitats. Dóna la teva opinió!

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Fil a l'agulla a la finestreta única registral per a les entitats. Dóna la teva opinió!

F Pere Tarrés

Resum: 

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), per encàrrec del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (CAVC), posa fil a l'agulla a la històrica reivindicació del sector de fer possible una finestreta única registral per a les entitats.

Fins el moment, segons la Llei 25/2015 del voluntariat i de foment de l'associacionisme, el Registre de l'Associacionisme i el Voluntariat que existeix té limitades les funcions, ja que es tracta de finestreta única registral vinculada només als processos de subvencions, però no a la resta de comunicacions, incidències i tràmits registrals.

Davant el repte de crear un registre coordinat que compleixi amb les expectatives i necessitats de les entitats, posades de relleu al III Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat (3CCAV), la DGACC enceta un procés d’avaluació per tal d’avançar cap a la construcció d’aquest projecte de coordinació registral que millori i simplifiqui les gestions a les entitats.

Per tal de copsar l’opinió de les entitats vers el projecte de finestreta única, s’ha dissenyat un qüestionari a través del qual es recolliran totes les demandes concretes de les entitats.

Les respostes obtingudes permetran a la DGACC conèixer les necessitats reals del sector, en base a les quals es començarà a construir el projecte de registre coordinat.

Enllaç al formulari

Afegeix un comentari nou