Formació i assessorament per crear empreses socials

Ravalnet
Dones en primer pla Font: Fundació Surt
L''associació Social Business City Barcelona obre la inscripció per a la tercera edició del 'Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials'

Formació i assessorament per crear empreses socials

Ravalnet

Resum: 

El 'Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials' acompanyarà en el procés d’idear i crear noves iniciatives que vulguin fer front als reptes socials de la ciutat de Barcelona. El programa s'engegarà el 13 de febrer.

L'empresa social és aquella que genera un producte o un servei que dona resposta a una necessitat o repte social. El seu objectiu és, doncs, crear un impacte positiu i generar canvis socials. El 'Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials' pretén donar suport a persones i entitats que vulguin crear-ne una. És iniciativa de l'associació Social Business City Barcelona i compta amb suport del Fons Social Europeu. El mes de febrer engega la seva tercera edició.

Ofereix assessorament per desenvolupar la idea, elaborar el disseny i el prototipatge de l'empresa. Es realitzarà en un espai de treball col·laboratiu amb formació especialitzada i intensiva durant un mes. Després, els i les participants podran comptar amb assessorament expert individualitzat durant un any.

El laboratori s'adreça a persones i entitats socials amb ganes d'emprendre i desenvolupar un projecte amb impacte social. Fins al 25 de gener estarà obert el període d'inscripció.

L'associació Social Business City Barcelona és un programa d’actuació internacional, nascut de la mà del professor Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006, i pretén promoure i donar suport a l'empresa social com a eina per a resoldre grans reptes socials.

Afegeix un comentari nou