III Congrés Català del Voluntariat, el 20 de maig del 2016

F Pere Tarrés
 Font:
Font:

III Congrés Català del Voluntariat, el 20 de maig del 2016

F Pere Tarrés

Resum: 

El proper 20 de maig de 2016 tindrà lloc el III Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que vol ser un punt de trobada i de debat en torn del voluntariat amb la participació d'entitats i altres agents implicats.

La tercera edició del Congrés Català del Voluntariat té com a objectiu generar un debat entre les associacions i fundacions sobre els reptes de les persones que fan tasques de voluntariat i el futur social i polític que encara Catalunya. Enguany girarà entorn a dos eixos temàtics:

  • El voluntariat en el marc d’un nou país. Reptes del voluntariat.
  • El foment de l’associacionisme i la participació ciutadana.

El proper mes de gener s'iniciaran les actuacions precongrés que s'allagaran fins el mes d'abril. Durant tot aquest període s'iniciaran un seguit de sessions de treball a diferents punts del territori garantint una distribució geogràfica diversa i de tots els àmbits per tal que totes les entitats o organitzacions interessades puguin participar, debatre i aportar els seus punts de vista sobre els eixos temàtics del III Congrés.

Les sessions seran coordinades per l’equip de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària amb la col·laboració de les federacions sectorials i les entitats del territori. Properament s’anunciaran els llocs i les dates de celebració d’aquestes sessions territorials.

Afegeix un comentari nou