Imagine mSocial, el paper transformador de la tecnologia digital

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Imagine mSocial, el paper transformador de la tecnologia digital

F Pere Tarrés

Resum: 

Es tracta del primer programa d’innovació desenvolupat en català i focalitzat íntegrament en la cerca de solucions tangibles als reptes socials més urgents de la ciutat de Barcelona.

Durant aquest mes de maig tindrà lloc a Barcelona el Imagine mSocial, el primer programa d'innovació en català que busca utilitzar el paper transformador de la tecnologia digital per cercar solucions als problemes socials més urgents de la capital catalana.

La tecnologia digital pot actuar com a eina per millorar la qualitat de vida de les persones, promoure la igualtat d'oportunitats i el dret a una vida independent dels col·lectius més vulnerables i en risc d'exclusió social.

Durant un mes, 12 dreamers amb esperit emprenedor viuran una experiència que canviarà la seva vida. Acompanyats d’un equip de mentors, i amb la col·laboració de les administracions, les entitats socials i el món privat, els participants treballaran en el prototipatge de quatre productes tecnològics que suposaran un gran pas endavant en la vida de centenars de barcelonins i barcelonines. Cada equip (format per 3 dreamers) treballarà en el desenvolupament de solucions disruptives als següents reptes:

  • Millorar l'atenció domiciliària
  • Facilitar la inclusió social de les persones amb discapacitat
  • Promoure la regeneració urbana
  • Millorar la gestió de programes socials i de voluntariat

Els 12 participants formen part del món de la tecnologia i de la inclusió social i han estat seleccionats entre reconegudes entitats públiques i privades.

Més informació

Afegeix un comentari nou