Ja tenim aquí el lliurament dels Premis de Civisme!

F Pere Tarrés
Trofeu Premis Civisme
L'acte serà el proper dimarts 27 de novembre a les 18.30 hores a Barcelona, a la Sala Gran del Palau de Pedralbes

Ja tenim aquí el lliurament dels Premis de Civisme!

F Pere Tarrés

Resum: 

Reconeixen entitats, projectes i treballs de millora de l’impacte que tractin valors cívics, des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents.

L’acte de lliurament dels tradicionals Premis de Civisme ja té data. Serà el proper dimarts 27 de novembre a les 18.30 hores a Barcelona, a la Sala Gran del Palau de Pedralbes (Av. Diagonal, 686). Organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’esdeveniment reconeixerà tant a entitats com a projectes i treballs de millora de l’impacte del que tractin valors cívics, des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents.

L’atorgament d’aquest premis té per objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores en el seu entorn. Estan formats pel Premi Serra i Moret, el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil, el Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, el Premi Civisme a la Innovació i el Premi Ciutadania i Virtut Civil. El conjunt dels cinc premis, amb la diversitat de modalitats que ofereix, pretén arribar a un espectre social al més ampli possible.

L’aforament és limitat i cal inscriure's a premiscivisme.tsf@gencat.cat per assistir-hi.

Més informació

Afegeix un comentari nou