Regals i paneres solidàries 2010

 Font:
Font:

Regals i paneres solidàries 2010

Resum: 

Un any més, des de Xarxanet volem donar-vos idees que us facilitin les compres de paneres i altres regals sense perdre de vista la solidaritat i la transformació social.

Per un Nadal més just, que els teus regals es converteixin en solidaritat i redueixin la pobresa. Intermón Oxfam ofereix la possibilitat de comprar a través d’internet productes d’alimentació, artesania, cosmètica natural i altres elements nadalencs de comerç just. Amb aquests obsequis estaràs ajudant a millorar les condicions de vida de milers de persones de comunitats més desafavorides.

Imatge Calendari Intermón Oxfam 2011

Regals que respecten els drets humans: Setem ens ofereix la possibilitat que els nostres presents nadalencs tingui un impacte més enllà de la persona que els reps. Es tracta de productes de comerç just que promouen la incidència política, la sensibilització de la ciutadania, així com un canvi en les pràctiques de consum insostenibles i insolidàries.

Imatge lot comerç just Setem

Nadal per tothom ofereix la possibilitat de regalar paneres solidàries elaborades amb productes de comerç just i biològics de qualitat balear. Aquesta empresa treballa la responsabilitat social corporativa i l’1% dels beneficis que obté anualment van destinats a projectes solidaris.

Imatge de Nadal per tothom

Manualitats amb reciclatge. L’Associació Estel-Tàpia posa a l’abast de tothom regalar productes sostenibles elaborats per persones en situació d’exclusió social: tovallons, nines de draps, punts de llibres,...

Imatge tovalló ecotó


5 caves, 5 projectes solidaris. Una any més Cava Berdié té com a objectiu destinar el 7% dels beneficis obtingut amb les vendes de cinc tipus de projectes a cinc projectes solidaris. A més, a aquesta campanya de donació dels beneficis també si sumen les següent empreses: Munich, Petit Plaisir, A & A Artesania, Ció Gastronomia Selecta, Músicaclick, Dracnet Projects SL i AlterCompany. Es tracta d'una iniciativa coordinada pel Programa Voluntariat i Empresa de la Federació Catalana de Voluntariat Social

Imatge 5 Caves, 5 Projectes solidaris

Productes elaborats per joves amb discapacitats. Ayuda a la Infancia sin recursos enguany ha desenvolupat una bossa cubitera (Ice Bag) que va dins d’una altra bossa de luxe il·lustrada pels nois i noies amb discapacitat i que inclou una postal de Nadal pintada per una persona amb discapacitat.

Imatge bossa cubitera AIS

Finalment, si t’has quedat amb ganes de conèixer més productes, Fundación Lealtad posa a l’abast un cercador de compres solidàries. En aquest podràs localitzar més productes elaborats per entitats que hi formen part de la Guía de la Transparencia y las Buenas Prácticas de las ONG desenvolupada per aquesta fundació.

Comentaris

Me gustaria saber donde ir para ejercer de voluntario en la nochede navidad de los comedores solidarios de gente que esta sola y poder colaborar, desde esta pagina no he encontrado nada al respecto, pero todos los años lo pasan por tv3 algo asi como "cena solidaria" donde varios voultarios participan para animar a la gente. Tambien puede ser para añimar a niños en hospitales, i familias, lo que sea, Gracias

Hola,

En aquesta mateixa web hi ha una secció per fer voluntariat, a la que podeu accedir a través d'aquí.

A més, també podrem atendre la teva petició de manera personal contactant amb el Servei d'Assessorament en Projectes a través d'una d'aquestes vies:

Afegeix un comentari nou