La 6ª Setmana de la Responsabilitat Social escalfa motors

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La 6ª Setmana de la Responsabilitat Social escalfa motors

Resum: 

Les jornades tindran lloc del 10 al 14 de novembre al Palau Macaya de Barcelona amb l'objectiu de donar protagonisme a la Responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient.

Ingeniería Social SAL i l’Associació + Responsables organitzen un any més una nova edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, un esdeveniment, que en les anteriors edicions va superar els 5.000 visitants.

Els organitzadors tenen com a objectius conscienciar la societat envers la Responsabilitat Social i consolidar-se com l’aparador ideal perquè tots aquells actors que tenen a veure amb aquest àmbit puguin trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en RSC.

Conferències de bones pràctiques empresarials en els àmbits econòmic, social i mediambiental, lliurament de distintius a les empreses responsables, networking RSC, experiències pràctiques d’empreses en la implementació i certificació de sistemes de gestió ètics, diàlegs entorn al voluntariat corporatiu, portes obertes de les empreses responsables, …. són algunes de les activitats que es duran a terme al llarg de 5 dies d’intensa activitat en els quals també hi haurà cinema amb valors i tallers dirigits a la ciutadania.

La Setmana de la Responsabilitat Social és gratuïta, oberta a tothom i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Inscripcions

Aquelles persones o empreses que estiguin interessades en assistir a la Setmana ja poden realitzar la inscripció.

D'altra banda, per accedir al programa, conèixer les empreses que hi participen o obtenir més informació podeu accedir al web de la Setmana de Responsabilitat Social.

Afegeix un comentari nou