La fam no fa vacances acaba amb 310 mil quilos recaptats

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La fam no fa vacances acaba amb 310 mil quilos recaptats

Resum: 

La 2a edició de la campanya del Banc dels Aliments ha tingut molt bona acollida entre els ciutadans.

La campanya de recollida d'aliments bàsics impulsada pel Banc dels Aliments per aquest estiu va finalitzar el passat 31 de juliol amb èxit. Durant dos mesos, un total de 465 entitats catalanes van organitzar 667 activitats arreu del territori que van ajudar a reportar 310 mil quilos d'aliments.

La campanya La Fam no fa Vacances tenia com a principal objectiu el de fer arribar aliments a les persones més necessitades durant l’estiu i, de retruc, sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país, afavorir la visibilitat i establir una col·laboració continuada amb el Banc dels Aliments i la seva xarxa d’entitats d’ajuda durant tot l’any.

Les activitats promogudes per la causa van ser molt variades. Des d'iniciatives esportives com la del Marc Fernández, que va donar la volta a peu a Catalunya en quinze dies, partint de l’Hospitalet de l’Infant i va assolir 1.600 quilos, a activitats culturals com la celebració del festival Acusticohhh!, el concert de la Columbia Jazz Banc a la Casa Elizalde, el Gastromusical del Molí de l’Escala, el Festival de Circ de La Bisbal, el concert inaugural del Festival de Guitarra de Girona o el Sam Sam Festival als Camps Elisis de Lleida.

Associacions de cultura popular com els Castellers de Lleida o la Colla de Jove Xiquets de Tarragona també van col·laborar amb la campanya així com nombroses escoles i empreses.

Per a més informació

Afegeix un comentari nou