La Fam no fa vacances torna aquest estiu!

F Pere Tarrés

La Fam no fa vacances torna aquest estiu!

F Pere Tarrés

Resum: 

El Banc dels Aliments engega la 4a edició de la campanya amb l'objectiu d'aprovisionar les entitats d'ajut social en els mesos en què cau la recollida d'aliments.

Fa tres anys, la Fundació El Banc dels Aliments va decidir posar en marxa la campanya La Fam no Fa Vacances amb l'objectiu d'aprovisionar la demanda creixent d'aliments per part de les més de 700 entitats socials durant l'estiu, una època on disminueix la recollida d'aliments.

Després de l'èxit assolit en les tres primeres edicions, des del passat 15 d'abril torna a estar en marxa la campanya, que també pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre entorn, posar de relleu la tasca de les més de 700 entitats que col·laboren amb el Banc dels Aliments de Catalunya i afavorir una col·laboració continuada amb l'entitat i amb la seva xarxa de distribució alimentària durant tot l’any.

Entre els aliments que es busca recollir es troben productes de primera necessitat i de fàcil conserva com ara oli, llet, llegums cuits i conserves.

Com puc col·laborar amb la campanya?

Aquelles persones que estiguin interessades en aportar el seu granet de sorra a la campanya, poden consultar el web de la Fam No Fa Vacances, on trobaran les activitats i actes que es vagin confirmant i saber així on poden fer les seves donacions d’aliments.

També és possible fer donacions on line d’aliments a través del següent enllaç.

D'altra banda, les associacions, entitats culturals, clubs esportius, escoles, empreses que ho vulguin poden organitzar una activitat solidària de recollida d’aliments en benefici d'una entitat propera. Per a fer-ho, han de contactar amb el Banc dels Aliments de la seva demarcació.

Com i a qui s’entregaran els aliments recollits?

Un cop el Banc dels Aliments hagi vinculat l’activitat amb l’entitat social més propera, serà l’associació, grup, escola que organitza l'acte la que es posarà en contacte directament amb l’entitat social beneficiària per a definir la manera, la data i la logística més adequades per a l’entrega dels aliments.

Finalitzada l’activitat, s’haurà d’informar al Banc dels Aliments de la vostra demarcació de la quantitat d’aliments recollida per tal de tenir-ne un control i garantir-ne la justa distribució.

Afegeix un comentari nou